- ons verhaal -

Dit is BelloBouw

De oprichting van BelloBouw gaat dieper terug dan de officiële startdatum. Er zit een hele fase vooraf van filosoferen en analyseren. Een fase waarin een heldere visie ontstaat. Er moet en er zal wat veranderen in de bouwwereld. 

Onze aanpak is helder: u als opdrachtgever écht weer de persoonlijke aandacht geven die u verdient. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos uw droomverbouwing ziet worden uitgevoerd.

Anderzijds waren wij het eens dat het gehele bouwproces naar een hoger niveau moest worden getild. Binnen BelloBouw ook wel ‘Het nieuwe Bouwen’ genoemd. 

‘Het nieuwe Bouwen’ is onze unieke werkwijze waarin mensen en hun wensen centraal staan.  U natuurlijk, maar ook alle fijne collega’s met wie wij samenwerken. Wij zorgen voor goede en veilige werkomstandigheden. Onze professionals werken altijd met de nieuwste en veiligste bouwmaterialen. En natuurlijk zijn onze collega’s te herkennen aan onze karakteristieke werkkleding.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat u als klant altijd wordt voorzien van het beste bouwadvies. Denk hierbij ook aan het meedenken in sustainable, duurzame keuzes.

Als nieuw bouwbedrijf doen wij het daarom graag anders. Kwalitatiever. Persoonlijker. Zoals onze slogan luidt: bouwen met passie voor perfectie.